Formări profesionale

 

Pentru a deveni coach am parcurs mai multe etape și mă bazez pe experienţa mea personală, cât și profesională. Am început ca antreprenor, cei 10 ani mi-a adus un avantaj remarcabil, după care am lucrat peste 15 ani in corporatii, acumulând experiență din domeniul de marketing, publicitate, HR. În acești ani am acumulat cunoștințe de afaceri și o înțelegere mai amplă a sistemelor de conducere in organizaţii. Începând din anul 2008 m-am orientat către coaching NLP. Am abilitatea de a lucra cu oamenii, arta de conversaţie, îndrumare pentru descoperirea soluțiilor cele mai optime, lucrez cu gestionarea stresului pe nivelul inteligenței emoționale. Am peste 700 de ore de formare, de aprofundare a proceselor de transformare in propria mea viață.

În prezent sunt Life coachNLP (ICI),acreditat internațional (SNLP,ICI) si practic la cabinetul individual Learnlife.

Am formare in:Master NLP sub egida(SNLP,IANLP,IN)Bucuresti, Practiţioner NLP triplu certificat internaţional (SNLP,IANLP,IN)Budapesta,Constelații familiale, Budapesta.

Licenţiat Sociologie-Psihologie,(Bucureşti)form ct.Psihodrama clasica Moreniana, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania

Membru acreditat Asociaţia Română de Coaching (ARC)