Despre mine

 

Fiecare dintre noi avem standardele pe care ni le impunem singuri. Fiecare dintre noi avem visuri pe care dorim să ni le îndeplinim. Acestea, dacă sunt în concordanţă cu valorile noastre, cu modul nostru de viaţă, cu personalitatea noastră, vor deveni reale.

Avem visuri, dorinţe. Dar oare avem curajul să visăm măreţ? Suntem creatorii propriilor experienţe. Ne trebuie deschidere, convingere și pasiune, pentru a ne trăi viaţa la care visăm. Dacă ne înzestrăm visurile cu aripi,ele ne vor urma.

Felul meu de a fi este de a mă apropia de fiecare persoană cu respect, cu empatie şi curiozitate. A fi atât de emotiv, a simţi persoanele din jurul tău nu este un lucru uşor, dar este o abilitate care m-a ajutat până acum atât în viaţa personală cât şi în cea profesională.

Faptul că mă pot bucura fără să am neapărat un motiv anume îmi întăreşte echilibrul interior. Pentru mine a avea armonie interioară înseamnă: înţelegere, acceptare şi dăruire. Dar pentru asta, îmi ghidez viaţa după o conduită bazată: pe loialitate, umor, pasiune şi încredere în tot ceea ce fac.

Arta de a-ți trăi viaţa este – îndeplinirea visurilor!

Cu fiecare pas visul meu devine realitate.

Mai mult despre mine, vezi: Formări profesionale.

Date: June 2016 */ ?>